Caracteristici:

Detalii Companie:


                 Stimati clienti,

      Restaurantul "BRADUL" functioneaza pentru organizarea de:     

   - nunti       

   - botezuri       

   - aniversari        

   - intruniri        

   - receptii       

   - mese festive       

   - etc.  

      Situat in apropierea intersectiei dintre strada Anton Pann si Bulevardul Republicii din Municipiul Roman, intr-o zona linistita si usor accesibila, restaurantul "BRADUL" este o locatie selecta prin ambianta, plina de stil si rafinament.

      Restaurantul se adreseaza impatimitilor artei culinare, aflati in cautarea gustului desavarsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria romaneasca si internationala, bauturi de marca si servicii ireprosabile.

      Personalul restaurantului este de inalta calificare si ofera promptitudine in servirea clientilor.

 

                        Fiecare client reprezinta o prioritate pentru noi.

 

       Ambianta desavarsita, decorul intim si personalul amabil si discret recomanda restaurantul "BRADUL" pentru servirea unei cine, a unei mese intre prieteni sau a unui "bunisee lunch", in compania muzicii.Restaurantul "BRADUL" este recomandat ca fiind locatia ideala pentru organizarea de evenimente, avand o capacitate totala de 350 locuri repartizate pe doua nivele:        

  - salonul de jos: 150 locuri      

  - salonul de sus: 200 locuri

   Restaurantul "BRADUL" va pune la dispozitie un decor modern, dotat cu aer conditionat, aparatura ultramoderna, servicii logistice, cu saloane in care puteti petrece clipe de neuitat cu familia, prietenii, sau puteti incheia o afacere.Descoperiti noi standarde de calitate si rafinament, vizitand restaurantul "BRADUL" in Roman, pe strada Anton Pann, nr. 8.  

Raporteaza
ID Companie: 134

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: