Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotel Premier Class, hotel din Iasi de 3* cu conditi de 4* ultramodern intr-o ambianta si design clasic. Situat la intrarea in Iasi (Valea Lupului) in apropiererea complexului comercial Carrefour ERA. Hotel Premier Class din Iasi va ofera cazare in 16 Camere Double si 4 Suite Junior, dotate ultramodern si finisaje de exceptie, imbinand eleganta cu modernitatea. Oferim micul dejun inclus in pretul camerei. Servicii de bar-receptie non-stop, parcare privata, LCD TV, mini bar, baie cu dus sau cada hidromasaj, aer conditionat, wifi gratis (camere si hotel).

 

Piscina dispune de terasa, bucatarie & grill. Intrare PISCINA :

Luni-Vineri : 25lei/adult ; 15lei/copil

Sambata/Duminica : 35lei/adult;20lei/copil

 

 

Sezlongul este gratuit, in limita stocului (~120).

Accesul in piscina este gratuit pentru clientii Hotel Premier Class.

Raporteaza
ID Companie: 739

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul Premier Class este restaurantul hotelului, si este situat la partierul cladirii. Aici sunt servite preparate din bucataria romaneasca si internationala, la cea mai inalta clasa. Restaurantul are o capacitate de peste 140 locuri, unde se pot organiza nunti, botezuri, banchete, mese festive, dineuri si cocktail-uri. Designul interior stil clasic, mobilier din lemn masiv.

Organizam nunti, botezuri, mese festive, zile onomastice, banchete, dineuri, coktail-uri. Restaurantul este situat in Iasi, in incinta Hotelului cu acelasi nume. Restaurantul  dispune de 140 locuri, sistem de climatizare si finisaje elegante. Bucatarie internationala si romaneasca. Meniu diversificat, bauturi fine. Preturi competitive. Locatia dispune si de locuri de cazare.

Raporteaza
ID Companie: 739

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: