DETALII COMPANIE

Casa de Cultura a Sindicatelor ROMAN
MEMBRU GOLD

Instituţie de utilitate publică din domeniul culturii din Roman.

PUBLICITATE

Sense

Marca romaneasca exclusiv pentru femei.Rochii elegante, tricotaje, haine office

MEMBRU GOLD
COMERT RETAIL->Imbracaminte
Neamt,Roman

Schimb de Moşi - proiecţie specială

  • Eveniment valabil: 16 12 2017 - 16 12 2024
  • Neamt, Roman

DESCRIERE

Dăm startul sărbătorilor de iarnă cu o invitaţie la film: o comedie norvegiană haioasă, care ne va introduce în spiritul Crăciunului şi care este recomandată pentru întreaga familie.

Vor avea loc patru proiecţii, vineri 15, respectiv sâmbătă, 16 decembrie, cu începere de la ora 17:00 şi 19:00, în Sala Mică a Casei de cultură (etaj 1, vis-a-vis de locul de joacă “Piticot”).
În distribuţie îl avem pe Thor Michael Aamodt, Anders Baasmo Christiansen și Ann Carnarius Elseth. Filmul este dublat în limba română, ceea ce îl face accesibil copiilor și durează 70 de minute.

Descriere:
Nimeni nu iubeşte Crăciunul mai mult decât Andersen, şi-n fiecare an el se străduieşte să-i ofere familiei sale sărbători de iarnă ideale. Cea mai importantă parte a sărbătorilor este vizita lui Moş Crăciun, dar de data aceasta nimic nu pare să se desfăşoare conform planului.

Într-un costum de Moş nou-nouţ, Andersen alunecă pe gheaţă cu tot cu sania plină de cadouri, şi dă nas în nas cu Moş Crăciun cel adevărat. Cei doi se hotărăsc să facă schimb de roluri. În familia lui Moş Crăciun n-a mai existat niciodată un tâmplar, iar familia lui Andersen va avea nevoie de magia Moşului, pentru că toate cadourile au fost distruse. Andersen va redescoperi motivul pentru care iubeşte atât de mult Crăciunul, iar copiii săi se străduiesc din răsputeri să demonstreze că adevăratul Moş este fals!

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se găsesc începând de luni, 11 decembrie, în intervalul orar: 09:00-12:00 şi 16:00-18:00 la Secretariatul Casei de Cultură (etaj1 în capătul culuarului) .

Raporteaza
ID Eveniment: 786

Distribuie aceast eveniment: