Caracteristici:

Detalii Companie:


Pensiunea ALL SEASONS este situata intr-o zona linistita pe una din colinele pline de verdeata ale Iasului, departe de agitatia urbana, cu deschidere la sos. Nationala Iasi-Vaslui. Fiind construita prin imbinarea elementelor clasice cu cele moderne, rezulta un spatiu armonios conturat, intim si personalizat, care comunica cu exteriorul prin doua moduri, oferind liniste si relaxare spre curtea interioara si transparenta spre oras. Dotarile pensiunii se ridica la cele mai inalte standarde, confortul si serviciile de care beneficiaza clienti satisfacand cele mai diverse gusturi. Restaurantul si gradina de vara va asteapta sa degustati, atat din bucatele traditionale romanesti, cat si din bucataria internationala, alaturi de o gama variata de vinuri, bauturi racoritoare, bere, cafea, etc. si va sta la dispozitie cu un meniu variat pentru organizarea de petreceri si evenimente.

Raporteaza
ID Companie: 1138

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul, o locație elegantă și primitoare, cu o capacitate de 100 de locuri, oferă un meniu diversificat, atât cu bucate tradiționale românești cât și cu specialități internaționale, pentru prânzuri liniștite și cine romantice, ce pot fi sevite și la terasa acestuia, de 70 de locuri.

Restaurantul all seasons este locația perfectă pentru organizări de evenimente speciale, de la mese festive, nunți, cumătrii, până la cocktailuri și conferințe (dispunem de videoproiector cu ecran de 180x180).

Raporteaza
ID Companie: 1138

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: