Caracteristici:

Detalii Companie:


Ne evaluam activitatea prin modul in care amelioram si cream hibrizii de rapita, vehicul care ne ofera un stimul pentru o perfectionare continua. 
Cu o istorie de peste 40 de ani, Rapool creeaza si amelioreaza pentru a obtine cei mai performanti hibrizi de rapita, cu puncte forte cum ar fi : potentialul ridicat de productie, rezistenta la temperaturi scazute si la boli precum Phoma, Sclerotinia, etc.
Suntem preocupati in mod special de conditiile din Romania pentru a reusi sa venim pe piata cu cei mai de succes hibrizi care sa satisafaca indeosebi exigentele agricultorilor romani. De aceea in fiecare an venim cu ultimele generatii de hibrizi care se pot adapta conditiilor din Romania. Prezenta de piata din Europa din 1974 si pe piata din Romania din 2012, RAPOOL reuseste sa impresioneze si fermierii din Romania care au incercat produsele din portofoliul companiei, produse alese care sunt adaptate conditiilor locale printr-un proces minutios de ameliorare, drept dovada pozitionarea companiei pe piata la un nivel de top. In decursul a 40 de ani am castigat increderea clientilor nostri prin calitate, eficienta si seriozitate, insa cu siguranta modul in care ne-am tratat de fiecare data partenerii a determinat in mod evident imaginea pe care RAPOOL o are pe piata romaneasca.
Angajamentul nostru fata de colaboratori dar si fata de noi insine, ne pozitioneaza ca fiind partenerul ideal pentru siguranta si profitabilitatea culturii de rapita.
In fiecare zi o echipa de specialisti va ofera informatii exacte despre pozitionarea corecta si tehnologia recomandata pentru fiecare hibrid in parte. Obiectivul nostru consta in satisfacerea clientilor prin oferirea unor servicii complete.

Raporteaza
ID Companie: 3302

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: