DETALII COMPANIE

Ateneul Tatarasi

Instituţie publică de spectacole şi concerte - produce, organizează şi găzduieşte evenimente culturale: spectacole teatru, dans, muzică, expoziţii, cursuri.

PUBLICITATE

ADA MASTER GRUP

Categorii principale: acoperisuri, ferestre, usi, porti, bariere, sisteme solare, panouri fotovoltaice, placaje din beton, cladiri usoare.

MEMBRU GOLD
CONSTRUCTII->Constructii civile
Neamt,Roman

Dureri fantoma

  • Eveniment valabil: 11 05 2016 - 11 05 2024
  • Iasi, Iasi

DESCRIERE

Ateneul Tătărași va găzdui în Sala Mare de Spectacole în data de 11 Mai 2016 (Miercuri), ora 19:00, premiera piesei de teatru „Dureri fantomă” de Vasili Sigarev, în regia domnului Radu Ghilaș. Această piesă a fost jucată la Teatrul ”V.I. Popa” Bârlad, fiind prima reprezentație în Iași.

Regie: Radu Ghilaș
Decor: Sandu Maftei
Costume: Bianca D. Postolache
Coregrafie: Lorette Enache


Distribuție:
Oana Pavalache
George Soboloveschi
Sergiu Moraru
Sorin Ghiorghe
Bianca Postolache

Preț bilet: 20RON bilet standard, 15RON bilet elevi, studenți, pensionari

Durata piesei: 1h 20 min (fără pauză)
 
„L-am ales pe dramaturgul Vasili Sigarev pentru că este un scriitor puternic, al cărui realism m-a frapat. Și daca el este considerat rebelul dramaturgiei ruse contemporane, mi-aș dori ca și eu, regizorul acestui spectacol, să fiu, în ochii spectatorilor, la fel de rebel în idei, în atitudine, în abordarea textului. Am ales <>, titlul original, pentru că ilustrează foarte bine ideile în care cred, iar dacă m-ar întreba cineva de ce trebuie să vedem în spectacole mizeria umană, i-aș răspunde, parafrazând: pentru a vedea cum se poate ca și în mizeria cea mai mare să rămâi om. În asta cred cu tărie!” (Radu Ghilaș, regizor)

Raporteaza
ID Eveniment: 780

Distribuie aceast eveniment:
Alte evenimente din Iasi, Iasi

Concert Vortex

  • 20 05 2016
    20 05 2024
  • 99