Caracteristici:

Detalii Companie:


Companie angajata in confectionarea si exportul produselor textile de imbracamite de cea mai buna calitate in conformitate cu cerintele pietii, CAREMIL functioneaza din anul 1977.

Anii de experienta au permis firmei sa atinga un inalt grad de profesionalism care satisface si atinge toate asteptarile dumneavoastra, asigurand lipsa problemelor de calitate si in timp furnizandu-va bune impresii, creativitate si parteneriat.

DESPRE NOI - CAREMIL

Caremil, important producator de confectii textile, este situat in Roman, in nord-estul Romaniei.

Caremil concepe si produce imbracaminte de inalta calitate pe care o livreaza consumatorilor din intreaga lume, evidentiindu-se printr-un grad inalt de multumire al clientilor.

In timpul ultimilor ani de succes si de expansiune firma si-a pastrat nivelul de calitate al produselor si de satisfacere al clientilor prin optimizarea eficientei si a productivitatii dezvoltand programele pentru salariati, stabilind un vital si entuziast spirit de echipa, achizitionand si utilizand echipamente de inalta tehnologie.

Prin furnizarea celor mai bune servicii medicale, sociale si de invatamant pentru echipa noastra, intentionam sa promovam un mediu de lucru armonios si responsabil. Bunastarea si conditiile de lucru a celor 370 de angajati constituie elementele de baza ale responsabilitatii fata de angajat.

Tehnologia de ultima generatie achizitionata si priceperea salariatilor din cele 9 linii de productie care functioneaza in cadrul firmei asigura o capacitate de productie lunara de aproximativ 80.000 de produse.

Obiectivul prioritar este imbunatatirea continua a calitatii produselor, firma fiind certificata din punct de vedere al sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2000.

Managmentul de varf si echipa de conducere lucreaza in vederea cresterii productivitatii firmei prin identificarea si eliminarea costurilor suplimentare si a pierderilor si prin asigurarea livrarii la termen a tuturor comenzilor.

Suntem mandri de capacitatea noastra de a lucra in echipa, de priceperea si de abilitatile noastre care satisfac cerintele clientilor si vizam cresterea numarului de clienti din Europa si din lumea intreaga.

Raporteaza
ID Companie: 102

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: