Caracteristici:

Detalii Companie:


Sa facem prezentarile:

Adrian, tatal – este cel care se ocupa de marketing si de promovarea produselor. Adora calatoriile si inoveaza atunci cand ceilalti stau in rand. Este cel mai bun in ceea ce face si noi il sustinem.


Cristina, mama – este responsabila cu confectinarea produselor. Masoara de doua ori si taie odata. Atenta la toate detaliile, pregateste cu grija fiecare comanda si raspunde la mesajele voastre.


Andrei, fiul cel mare – este creatorul de atmosfera. La doar 7 ani, are mereu replica potrivita si ne incurajeaza ca un om mare. Adora scrima, invata autoapararea si este unul dintre Cercetasii Romaniei activi la centrul local Iasi. Deviza lui: „- Gata oricand!”


Teodor, mezinul – este mereu interesat de asortatul materialelor. Le aseaza cu minutiozitate la rand, dupa care le numara in engleza. Preferatele lui sunt cele cu stelute. A, desigur, zambetul lui este molipsitor.


Marcela, bica – este ajutorul de baza in procesul de productie. Fiecare proiect inceput a fost finalizat la timp datorita seriozitatii si vredniciei cu care s-a implicat. Devotata si harnica ca o furnicuta. Multumim Bica Marcela!


Suntem o familie fericita, iar fericirea nu se pierde, nu se castiga ci doar exista. Impartasim cu voi aceste trairi prin produsele si serviciie noastre. Lucram manual. Ne dorim sa facem diferenta.


Alegem cu grija materialele, instrumentele, furnizorii si partenerii. Implementam idei noi, facem sugestii si consiliem gratuit.

Vorbim cat se poate de des cu voi, beneficiarii produselor Kruger, va ascultam si va respectam opiniile. Fiecare dintre noi e diferit, de aceea oferim produse personalizate.


Suntem sociabili, participam la evenimente, sponsorizam campanii umanitare.

Echipa Kruger, Familia Kruger, mesteri
Produse realizate cu pricepere in Romania

Raporteaza
ID Companie: 1026

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: