Caracteristici:

Detalii Companie:


Cine suntem?

SmileART este un cabinet  stomatologic privat in cadrul caruia ne dorim sa oferim pacientilor servicii stomatologice premium.

Situat intr-o zona usor accesibila, pe Bld. Republicii nr.43 Onesti , in cadrul cabinetului  veti gasi o ambianta calda si personal entuziast  gata sa raspunda cu promptitudine si professionalism  nevoilor dumenavoastra.

In cadrul cabinetului, avem un laborator de radiologie dentara digitala in cadrul caruia putem realiza radiografii digitale unde doza de iradiere este cu pina la 80% mai mica decat in cazul radiografiilor clasice .Zona in care se executa radiografii este realizata astfel incat sa existe o protectie maxima a pacientului.

Ne dorim sa oferim pacientilor nostrii  tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca împreună alegem soluția de tratament care se potrivește cel mai bine atât problemelor stomatologice pe care le aveți, cât și stării dumneavoastră de sănătate. Și vă garantăm onestitatea noastră: veți primi recomandarea celei mai potrivite soluții de tratament, iar nu neapărat a celei mai scumpe! Credem în buna comunicare medic-pacient si de aceea, încercam sa  oferim raspunsuri cat mai elocvente intrebarilor dumneavoastra, urmarind sa punem in valoare cunostintele noastre .

Intrucat credem în respectul reciproc si pentru ca timpul dumneavoastra este important pentru noi, va stam la dispozitie atat  prin intermediul programarilor  telefonice cat si a celor online .

Pentru ca facem totul din pasiune pentru stomatologie anual medicii nostrii participa la numeroase cursuri de formare tocmai pentru a fi la curent cu ultimele solutii de tratament existente.

Specializari

•   Chirurgie Maxilo-Faciala
•   Chirurgie Orala
•   Endodontie
•   Implantologie
•   Ortodontie
•   Protetica
•   Radiologie
•   Stomatologie

Program

Luni - Vineri: 9:00 am - 6:00 pm

Raporteaza
ID Companie: 1035

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: