Caracteristici:

Detalii Companie:


Frarom International Est - companie cu capital privat român - francez, înființată în anul 1994, la Iași.

Din 1994 si până astăzi, compania noastră a trecut prin diferite etape de organizare, pași care i-au consolidat poziția pe piața națională de distribuție de accesorii și decoruri pentru casă, în game variate (baie, bucătărie, amenajări interioare, amenajări exterioare etc.) și produse pentru segmentul HORECA.

În prezent, Frarom International Est are o echipă de peste 20 de salariați. În anul 2004 am construit propriul spațiu de birouri (300 mp) și depozitare (1500 mp), în zona Bucium, Iaşi. Livrările produselor sunt asigurate atât cu mașinile proprii, cât și de companii partenere.
 

Frarom Shop - Primul magazin cu produse pentru casă și decorațiuni deschis de Frarom International Est. Produsele sunt definite de calitate, design și utilitate.

La Frarom Shop,vrem să fim alături de fiecare dintre clienții noștri cu produse care să le facă zilele senine. Magazinul din Iași s-a mutat în interiorul companieiFrarom Internațional Est, zona Bucium, str. Petre Vancea numărul 3.

Cum ajungi la noi?

  • Cu mașina: dacă vii dinspre oraș, faci prima la stânga după spitalul Socola. Dacă vii dinspre Bucium, faci prima la dreapta după grădinița „Excellence”.
  • Cu mijloacele de transport în comun 46 sau 30: cobori în prima stație după spitalul Socola, traversezi, faci prima la stânga, mai mergi 50-100 de metri și ai ajuns.

Poți găsi accesorii și veselă pentru mese frumoase în famillie.

Raporteaza
ID Companie: 1059

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: