Caracteristici:

Detalii Companie:


Experienta dumneavoastra la Restaurantul GRAMPS, din incinta Complexului HAMAK incepe in momentul in care ati parasit soseaua nationala si continuati agale prin padure, lasand in urma orice zgomot, orice problema, orice grija.
 
La capatul drumului se afla un tinut de poveste, cu verdeata din belsug, chiar la poala padurii, destinat exclusiv temerarilor ce se aventureaza pana aici. Ne gasiti in mijlocul acestui cadru natural, intotdeauna pregatiti cu bucate proaspete, gustoase si sanatoase, pregatite in mare parte din produse locale.
 
Toate acestea nu ar insemna nimic fara echipa noastra, gata in orice moment al zilei sa faca sederea celor ce ne calca pragul, cu adevarat speciala. Misiunea noastra este ca fiecare oaspete sa ramana cu o amintire de neuitat si sa se reintoarca cu drag in acest loc relaxant, dedicat celor ce cauta sa se deconecteze de stresul zilnic.
 
Va asteptam cu drag la GRAMPS, aici unde civilizatia se imbina atat de bine cu salbaticia creand un cadru magnific cu experiente de neuitat.

 

Raporteaza
ID Companie: 1069

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: