Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurant Arnia te așteaptă să sărbătorim împreună fericirea și reușitele tale! Pentru că fiecare detaliu este important te invităm să vezi sălile restaurantului Arnia din Iași, special concepute pentru evenimente organizate atent.Arnia, restaurantul tău pentru evenimente, este situat în centrul orașului Iași, Șoseaua Arcu, nr. 26 (vizavi de Billa Gară).

Arnia, restaurantul tău pentru evenimente, este locul în care poți sărbători evenimente de suflet alături de familie (nunți, botezuri, logodne, aniversări, comemorări) sau evenimente corporate (conferințe, cocktailuri, lansări, banchete de absolvire, traininguri).
Restaurant Arnia este un spațiu elegant și rafinat. Sala pentru nunți cu ring de dans și o capacitate de 100 de locuri, care pot fi completate cu cele minim 25 de locuri ale terasei, este special concepută pentru evenimentele de suflet. Îți punem de asemenea la dispoziție o sală pentru conferințe și alte evenimente corporate cu o capacitate de 100 de locuri. 
Pentru evenimentele importante din viața ta, te invităm să descoperi restaurantul modern din centrul orașului Iași, Arnia!

 

 

 

Raporteaza
ID Companie: 1070

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: