Caracteristici:

Detalii Companie:


Povestea Umami porneste din dorinta noastra de a putea comanda acasa mancare care se ridica la calitatea restaurantelor premium, cu ingrediente de cea mai buna calitate si gatite cu maiestrie. Ne-am dorit sa putem oferi ceva ce nu exista pe piata din Iasi si care, in general, se gaseste cu dificultate pe piata romaneasca.
 
Desi produsele noastre se prezinta in ambalaje tip fast food, ele sunt cu totul altceva. Dorim sa promovam conceptul de fast-slow food. Prin urmare, am dorit sa servim clientilor mancare gatita, sanatoasa, livrata catre ei in cel mai scurt timp.
 
Cu siguranta gusturile se discuta! De aceea ne adresam unui public deschis si cat mai variat, care stie sa se bucure de mancarea buna, de calitate.
 
Umami este un delivery de pizza cu specific traditional napoletan, paste facute la cuptorul cu lemne si salate cu retete autentice napoletane si siciliene, alaturi de care se regasesc savuroase deserturi preparate in traditia italiana. Autenticitatea produsului nostru este garantata de ingredientele de calitate premium, puse in opera cu talent si maiestrie de bucatarii nostri. Pizza si pastele Umami sunt gatite la cuptorul cu lemne, dandu-le o savoare specifica, inconfundabila.
 
Toate acestea, va ofera dumneavoastra gustul UMAMI, care cu siguranta va va seduce…

 

Raporteaza
ID Companie: 1073

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: