Caracteristici:

Detalii Companie:


Sala de culturism si fitness FLEX Gym este situata in Iasi, la etajul Salii Polivalente. Infiintata in anul 1977 de doi dintre pionierii culturismului din Romania, Florin Vezeteu si Florin Preduchin, a fost prima sala de acest gen deschisa pentru public din zona Moldovei. De-a lungul anilor, aceasta sala a dat Iasiului numerosi campioni nationali si medaliati la diferite competitii, ceea ce demonstreaza profesionalismul celor doi antrenori.
 
Astazi FLEX Gym este condusa de Florin Preduchin, care a transmis experienta sa de aproape 40 de ani celor trei antrenori ce coordoneaza antrenamentele membrilor clubului, oferindu-le acestora si sfaturi privind nutritia. Florin Preduchin, impreuna cu fiul sau Radu, editeaza revista Muscle & Fitness (Romania), cea mai renumita publicatie de culturism si fitness din lume.
 
Sala FLEX Gym are o suprafata de circa 220 mp, cu vestiare si dusuri pentru femei si barbati. Aparatura din dotare este noua (din septembrie 2011) si moderna, fiind grupata pe sectiuni (cardio, aparate cu contragreutati, banci fixe si reglabile, greutati libere).

 

Raporteaza
ID Companie: 1077

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: