Caracteristici:

Detalii Companie:


Arta de a gati consta in a oferi un fel de mancare special pentru orice ocazie.
 
In timp, Wok Up si-a facut o reputatie in a servi clientii cu retete asiatice gustoase si sanatoase intr-o ambianta placuta si cu o servire prietenoasa si atenta.
 
Este locul perfect de a lua masa cu prietenii si familia. Wok Up se face cunoscut printr-un menu asiatic variat completat de specialitatile casei.
 
Staff-ul prietenos al restaurantului nostru va asteapta la cea mai buna experienta culinara asiatica din oras la preturi cat se poate de accesibile.
 
Wok Up extinde menu-ul santatos si bogat in alimente nutritive oferit de brand-urile renumite de restaurant cu o abordare diferita asupra gatitului la wok. Alatura-te conceptului de gatit al momentului!
Folosim doar produse proaspte, carne, taietei, legume si orez de cea mai buna calitate. Toate retelete noastre sunt fresh, customizabile si servite in sos-urile noastre facute din ingrediente Wok Up. De ce Wok Up? Pentru ca este sanatos, gustos, rapid si proaspat.
Este binecunoscut faptul ca bucataria asiatica a crescut ca si cerere aproape cat cele patru bucatarii consacrate: cea din Orientul Mijlociu, cea bazata pe pui, cea italiana (pizza) si cea Latina. 

 

Raporteaza
ID Companie: 1083

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: