Caracteristici:

Detalii Companie:


Miss Cherie este atelierul tau de frumusete. Intr-un ambient placut, modern si relaxant, la Miss Cherie, din Iasi, zona Bucsinescu, primează splendoarea și stralucirea frumusetii tale. Miss Cherie este în slujba dorintei tale de a fi mereu eleganta, de a cuceri priviri și inimi, a starni admiratia si a te simti femeia din visurile tale.

Rasfat si frumusete Creat special pentru a-ti oferi confort si intimitate, atelierul de frumusete, Miss Cherie este locul rasfatului. Oferă-ti clipe binemeritate de relaxare, avand grija de delicatatea și frumusetea ta, apeland la servicii premium care să îti ofere o ingrijire profesionala. Miss Cherie te asteapta cu o echipa de profesionisti dedicata, care prin pregatire si pasiune iti va oferi servicii pe masura asteptarilor tale.

Frumusetea este la tine Miss Cherie vine doar sa o puna in valoare, asa cum meriti. Pe langa serviciile de frizerie, coafura, cosmetica, manichiura si machiaj, la Miss Cherie te poti rasfata si cu un masaj sau diverse tratamente corporale.

Pentru că Miss Cherie este o admiratoare a frumusetii o lasam sa iti spuna cateva cuvinte, apoi va avea grija de tine: ,,Draga mea, Stiu cat de important este pentru tine să te simti frumoasa. Nu o sa iti vorbesc despre calitate și alte lucruri. Te astept la salon. Voi folosi doar produselor marilor companii de cosmetice si voi avea grija ca la plecare sa zambesti de multumire si fericire, sa iti vina sa dansezi si sa te simti mandra. Este o promisiune pe care o voi respecta mereu. Iti multumesc ca esti.”

Raporteaza
ID Companie: 1128

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: