Caracteristici:

Detalii Companie:


Salbaticia inseamna armonie si echilibru. O zona salbatica e aceea in care procesele naturale se desfasoara firesc, nici viata speciilor, nici peisajul nu sunt modificate substantial de om sau afectate de activitatile sale.

Zonele salbatice sunt si “barometrul” sanatatii noastre de fiecare zi pentru ca ele vorbesc despre sanatatea si bunastarea naturii. Insa ele fac mai mult decat sa dea un diagnostic si mai mult decat sa o trateze.

Folosite intelept, zonele de salbaticie ne pot oferi beneficii “moderne”, cuantificate economic: valoarea estetica a peisajului, spatiile de recreere, plante salbatice, apa, toate acestea si multe altele. Acesta ar trebuie sa fie idealul spre care sa tindem cu totii.

Suntem un grup de tineri cu initiativa si, poate, cu o doza de nebunie, dar care ne-am propus sa transformam lacul Venetia intr-o oaza de salbaticie.

 

Tarife 2016

Acces nelimitat la toate facilitățile TIKI:
Luni - Vineri: 15 lei
Weekend: 30 lei

Varianta economică, cu acces la toate facilitățile mai puțin ponton și piscinele plutitoare:
Luni - Vineri: 10 lei
Weekend: 20 lei

ALL SUMMER PASS, cu acces nelimitat toată vara: 400 lei

Copiii cu vârsta până în 3 ani au acces GRATUIT, iar cei peste 3 ani au acces GRATUIT la un loc de joacă în care pot desfășura activități distractive alături de personalul TIKI.

Enjoy TIKI Village!

 

Program

Luni - Joi: 08:00AM - 12:00AM

Vineri - Sambata: 08:00AM - 06:00AM

Duminica: 08:00AM - 01:00AM

Raporteaza
ID Companie: 1153

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: