Caracteristici:

Detalii Companie:


Un peisaj natural, desprins parcă dintr-un basm întregește povestea ta de dragoste și, împreună cu noi, te ajută să creezi atmosfera pe care ți-o dorești în cadrul evenimentului tău.

Elysium este un spațiu ce emană rafinament, îmbinând cu succes elemente moderne, minimaliste, pline de bun gust. Sala este perfect adaptabilă oricărui concept de eveniment permițând zeci de modificări numai din jocuri de lumini sau prin tematicile alese. Amplasat chiar pe malul lacului Ciric, departe de orașul (atât de) aglomerat, Elysium devine alegerea perfectă pentru orice eveniment important din viața ta, oferindu-ți un cadru liniștit, în armonie cu natura.

Indiferent de tematica aleasă, te asigurăm că evenimentele organizate aici vor fi pline de viată, culoare, muzică, meniuri proaspete și bună dispoziție. Frumusețea locației, dar și calitatea serviciilor creează experiențe frumoase, de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi.

Pentru momente perfecte si amintiri de neuitat, Elysium Events va sta la dispozitie pentru a crea experiente luxuriante cu ajutorul atentiei la detalii, profesionalismului echipei si pasiunea acesteia pentru evenimente ce inspira bun gust si eleganta.

•   White Hall

Cort evenimente - capacitate de 400 persoane


•   Winery

Crama - capacitate de 50 persoane


•   Theatre

Teatru de vara & scena - capacitate de pana la 2000 persoane


•   Pool

Piscina exterioara - capacitate de 60 persoane

 

Elysium Events te invita sa rezervi locatia preferata pentru evenimentele din acest an!

Raporteaza
ID Companie: 1172

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: