Caracteristici:

Detalii Companie:


Noah mobila ofera proiectare, consultanta, transport si montaj gratuit, iar echipa noastra se deplaseaza ori de cate ori veti avea nevoie de o parere pentru a realiza si a pune in aplicare planul pentru mobila casei tale

In locuinta, birou sau orice alta incapere ai un spatiu gol, utilizat ineficient sau inestetic? Apeleaza la echipa noastra pt a va veni in ajutor cu idei si solutii concretizate printr-un mobilier la comanda realizat exact pe gusturile si nevoile dumneavoastra! Suntem o echipa care executam mobila din pal, pal melaminat, fronturi din lemn masiv, MDF vopsit, MDF infoliat, Eurolight si mobilier tapitat.


MOBILIER REZIDENTIAL

Sugeram idei noi și moderne care va vor ajuta sa va formați o imagine despre modul in care va arata mobilierul. De asemenea, echipa noastra produce orice tip de mobilier si se pliaza pe nevoia dumneavoastra.

MOBILIER COMERCIAL

Echipa noastra ofera companiilor un design in concordanta cu ideea atragerii de clienti si mentinerii celor actuali, dar totodata oferim conditii bune de desfasurare a angajatilor in locul lor de munca.

DESIGN INTERIOR

In cazul design-ului interior, proiectam locuintele in stransa legatura cu clientul. Ca recomandare, firma noastra are predefinite patru stiluri de design: stilul minimalist, contemporan, clasic si industrial.a

Raporteaza
ID Companie: 1178

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: