Caracteristici:

Detalii Companie:


Despre Decor Plus

Cu o experienta acumulata in cei 12 ani de activitate, firma noastra produce mobila la comanda Iasi din PAL melaminat, MDF vopsit sau Lemn Masiv, capabil sa satisfaca toate gusturile si cerintele clientilor.

Executam o gama variata si completa de mobila la comanda Iasi:

  • Mobilier casnic: bucatarii, dormitoare (tineret, matrimonial), dressing-room, living-room, bai, hol;
  • Mobilier comercial: magazine, farmacii, cabinete medicale, pensiuni, hoteluri, mobilier scolar;
  • Sedii firma: birouri, dulapuri depozitare, dulapuri arhiva.
Oferim solutii complete pentru amenajarea casei:
  • interior: amenajare mansarde, scari interioare din lemn, mobilier;
  • exterior: pergole, foisoare, terase si alte structuri din lemn pentru casa si gradina.

Mobila la comanda Iasi

Acordam o importanta deosebita designului, de aceea avem o echipa de creatie puternica formata din designeri si ingineri capabili sa ofere cele mai bune solutii de amenajare. Dotarea tehnica moderna ne permite sa executam mobilier complex in conditii de calitate si functionalitate deosebite. Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei noastre pentru alegerea solutiilor optime de amenajare a spatiilor: spatii de locuit, spatii de birouri, spatii comerciale. Acestea din urma pot deveni oglinda a personalitatii si cerintelor dumneavoastra.

Departamentul nostru de proiectare transpune in proiecte tehnice ceea ce designerii au gandit. De la releveu la simularea tridimensionala, puteti urmari evolutia crearii mobilierului dumneavoastra. Alegerea materialelor, a culorilor si texturilor, a accesoriilor – la sugestia proiectantilor nostri – va vor da senzatia de participare la transpunerea in realitate a viselor dumneavoastra.

Raporteaza
ID Companie: 1184

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: