Caracteristici:

Detalii Companie:


Compania Auto com 2008- "La Simona" va pune la dispozitie produse de calitate din domeniul auto, inca din anul 2008, anul infiintarii noastre.

Piesele auto comercializate de noi, sunt garantate, in regim aftermarket, firme recunoscute in intreaga lume pentru calitate si fiabilitate. De asemenea comercializam o gama variata de piese auto originale, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.
Prin serviciile oferite si prin comercializarea de piese auto dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Roman si din alte localitati, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Obiectivul nostru principal, este satisfacerea nevoilor clientilor nostri si de aceea ne-am indreptat atentia spre comercializarea elementelor de schimb piese auto, ce cuprind piese de tip consumabile, piese motor si cutie de viteze, piese caroserie, accesorii si produse de intretinere auto.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

SC AUTO COM 2008 SRL-"La Simona"

Adresa: str. Stefan cel Mare bl.M3 parter II(blocul "ASIROM"), Roman, jud. Neamt

tel.: 0233740190

mobil: 0744950455, 0727422438

e-mail: auto_com2008@yahoo.com

Raporteaza
ID Companie: 120

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: