Caracteristici:

Detalii Companie:


     Locația aflată în spatele primăriei este una cu istorie.

    Trecută prin fostul sistem, avea la bază decenta țintă de a binedispune secretarii și funcționarii primăriei. Sub cantină, aveau ascuns bine de ochiul lumii, o pistă de bowling. Ea oferea mai marilor puterii clipe de camaraderie. După o vreme, subsolul s-a umplut cu materialele folosite zilelor în care romașcanii celebrau ziua Partidului, ziua tovarășului Nicolae Ceaușescu, tovarășei Elena Ceaușescu, 1 mai, s.a.m.d.

    Transformat în club în toamna anului 2013, energia locului a rămas dedicată camarazilor și a bunului simț. Cu cele mai mici prețuri din urbe, cu suflet tânăr și o nouă orientare, The Union țintește spre a distra și oferi clipe frumoase la un preț decent.

    Atent urmărit, este unul dintre cele mai sigure locuri din oraș, fapt pentru care pub-ul se laudă cu cele mai frumoase prezențe. Intrarea se face în cea mai mare parte fără cost, însă rezervările sunt obligatorii.

 

Program
Lun - Joi12:00 - 00:00
Vin - Dum12:00 - 07:00

 

Get into The Union.

Așteptăm noi membri.

 

     GARDEN

     Experiența anului 2013, atunci când am renovat în totalitate terasa și i-am invitat pe romașcani să ne testeze preparatele și serviciile, ne demonstrează că am reușit și noi să facem o afacere, dar în care toată lumea să câștige.

     Bucătăria noastră este una dintre cele mai moderne, aparatura fiind apreciată și de Master Chef Mike, un bucătar care a lucrat peste 10 ani în America, dar și în mai multe țări ale Uniunii Europene, și care, mai bine de o lună, i-a încântat pe clienți cu preparate inedite, multe dintre ele fiind păstrate în meniul nostru.

    Nu ne-am propus să avem o terasă de fițe, ci un loc în care tineri, muncitori, profesori, directori, șomeri, pensionari sau părinți cu copii să se simtă în largul lor. Acest lucru s-a văzut în fiecare zi și avem încredere că renumele pe care ni l-am construit pe parcursul lui 2013 se va păstra și se va dovedi o carte de vizită de calitate și în 2014.

 

Program
Lun - Joi08:00 - 00:00
Vin - Dum08:00 - 01:00

Raporteaza
ID Companie: 122

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: