Caracteristici:

Detalii Companie:


Open Service este dealer autorizat Skoda din 1998. In 1999 Open Service a primit titulatura de cel mai bun service din reteaua Skoda. Multitudinea de servicii oferite: vanzari, intretinere, reparatii, service mobil, etc. au la baza amprenta calitatii. Implementarea standardelor de calitate si continua procupare in acest domeniu sunt relevate de certificarea ISO9001:2000, certificare acordata de TUV. Preocuparea pentru mediul inconjurator este foarte importanta pentru Open Service, de aceea produsele si serviciile oferite (de exemplu: vopsitorie ecologica cu vopsele pe baza de apa) tin cont de toate normele in vigoare in acest domeniu.

Raporteaza
ID Companie: 1228

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Prezența bacteriilor în interiorul mașinii tale poate duce nu doar la un miros neplăcut, ci si la iritații ale ochilor, ale căilor respiratorii, poate cauza migrene și în mod sigur înrăutățește starea de sănătate a persoanelor ce suferă de diverse afecțiuni respiratorii.

Să nu uităm că Iașiul este cel mai poluat oraș din România, așadar, aspectele menționate mai sus sunt amplificate.

Dar, aparatul utilizat pentru a igieniza mașina cu ozon ajută la dezinfectarea habitaclurilor autovehiculelor, precum și a sistemelor de climatizare auto. Această metodă de igienizare este mai eficientă decât metodele clasice prin produse chimice deoarece elimină în totalitate impuritățile și curăță chiar și locurile mai puțin accesibile ce sunt medii favorabile pentru dezvoltarea virușilor, sporilor, mucegaiului, etc.

Mai mult, ozonul este un dezodorizant foarte eficient, având capacitatea unică de a elimina mirosurile neplăcute ce afectează calitatea aerului din spaţiile interioare cum ar fi fumul de ţigară, noxe auto, benzină sau animale.

Așadar, pentru a-ți igieniza corespunzător mașina și a o reîmprospăta, profită de oferta noastră de Igienizare cu ozon. Condu mai sănătos cu Open Service!

Raporteaza
ID Companie: 1228

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: