Caracteristici:

Detalii Companie:


Va punem la dispozitie o gama larga de produse (echipamente, accesorii, piese, etc.) pe categorii specifice sau cu sortare doar pentru un anumit tip de vehicul. Madras Motoparts este o companie din IASI aparuta in 2008 avand principal ca scop dezvoltarea si intretinerea comunitatii formata din pasionatii de motociclete si ATV-uri. In decursul anilor am cladit, pas cu pas, un sistem menit sa inlesneasca clientilor accesul la piese, accesorii, service. Pe scurt : Showroom pentru motociclete, scutere, ATV-uri , echipamente, consumabile. Suntem dealeri moto: Yamaha, Kawasaki, Indian, Aprilia, precum si colaboratori: Suzuki, Honda, Ducati, KTM. Suntem dealeri ATV: Polaris, ArcticCat, TGB, Access, Can-Am (Bombardier), CF-Moto, Yamaha, Suzuki, Linhai. Aducem piese moto originale si aftermarket. Accesorii pentru motociclete si ATV-uri. Service moto - autorizat RAR - dotat cu scule specifice si diagnoze care acopera o gama larga de motociclete, scutere , ATV-uri si nu numai. Statie ITP pentru motociclete si scutere din IASI - Simplu, rapid si eficient Vulcanizare MOTO Alte servicii: transport moto si atv inchiriere remorca de transport Oferim consultanta in cumpararea unei motociclete, unui ATV, pentru achizitionarea unui echipanent, recomandari pentru reparatii si intretinere, etc. Va stam la dispozitie si va asteptam pe la noi !

Raporteaza
ID Companie: 1235

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Madras Motoparts are ca principal obiect al activitatii intretinerea si reparatia motocicletlor si atv-urilor.

In acest scop detinem un spatiu special amenajat si dotat unde efectuam operatii de intretinere, reparatii, accesorizare si alte activitati specifice de la cele mai simple la cele mai complexe.

Dintre sculele generale si specifice moto si atv putem enumera : elevatoare moto si atv, truse de scule generale,sisteme de diagnosticare, stad de franare, aparate de vulcanizare si echilibrare roti, aparat de reglaj faruri, apart de sudura cu argon, plasma cutter, etc. Operatiile ce se pot efectua in service-ul Madras sunt :

  • Schimb consumabile ( ulei, placute frana, simeringuri furca, kit lant,etc)
  • Vulcanizare (dejantat/jantat, echilibrat roata )
  • Reparatii mecanice (directie, motor, sistem franare, transmisii, etc)
  • Reparatii electrice (lumini, sistem incarcare, sistem aprindere, accesorii)
  • Confectionare cras-bar-uri, scuturi motor, tobe finale, suporti top si side case-uri, etc

 

Impreuna cu magazinul putem oferi clientului posibilitatea unui service complet pe baza unui deviz initial care sa contina atat piese cat si manopera aferanta inlocuirii acestora. Personalul calificat, cu experienta vasta in reparatii moto, este compus din 2 mecanici si 2 ingineri care impreuna formeaza o echipa dedicata si capabila sa rezolve problemele motocicletei sau atv-ului dumneavoastra. Serviciile nostre acopera o gama larga de marci moto si atv si suntem dealeri si puteti benefica de interventtii in garantie pentru marcile : Arctic Cat, Yamaha, Kawasaki, Aprilia, Can Am, CF Moto, Linhai, Goes, TGB, Acces

Raporteaza
ID Companie: 1235

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: