Caracteristici:

Detalii Companie:


     Inca de la inceput GRUPAUTO CRISTIAN si-a concentrat eforturile in crearea unui mecanism eficient de comercializare a pieselor auto 

     Noi stim ca fiecare client al nostru este deosebit si suntem in masura sa-i oferim intreaga atentie. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

     Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

     Compania depune eforturi continue pentru imbunatatirea serviciilor pre si post vanzare piese, precum accesul rapid la informatie, comunicarea directa cu consilierii de vanzari sau consultanta profesionala in identificarea si alegerea reperelor potrivite.

Raporteaza
ID Companie: 129

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


     Ne vom asigura ca neplacerea de a aduce masina la reparat, devine o experienta relaxanta si lipsita de griji. Nu aveti nimic altceva de facut decat sa aduceti masina si sa va asteptati la cea mai profesionala si rapida solutie din partea noastra.

 

     Oferim competenta si service profesionist pentru masina dumneavoastra!

Raporteaza
ID Companie: 129

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: