Caracteristici:

Detalii Companie:


În anul 2004 am deschis...

MAGAZINUL DE MOBILĂ ȘI DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII –  UTIL PANEVADA .

Aici puteți găsi o gamă foarte largă de produse, tot ce vă ajută la ridicarea și întreținerea locuinței dvs. găsiți in depozitul nostru de materiale. Magazinul de mobilă dispune de un show-room pe o suprafața de cca. 2000 mp și a ajuns la momentul actual cel mai mare punct de comercializare in domeniu din zona noastră.    Ne-am impus în timp prin :

     -Calitatea produselor;

     -Seriozitatea colaborării cu furnizorii și clienții firmei;

     -Asigurarea unui raport optim preț/calitate;

     -Promptitudine în onorarea comenzilor.

Pentru că stilul, imaginaţia, calitatea şi confortul ne definesc, noi creăm  și mobilă la comandă pentru dumneavoastră şi familia dumneavostră. Consultanții nostrii în design interior vă așteaptă pentru găsirea soluțiilor în locuința dvs.

Experiența, perseverența și dedicația echipei noastre conduce la realizarea mobilierelor unicate. Pentru că micile detalii fac diferența, adaptăm aceste elemente cerințelor fiecărui client, în așa fel încât să îl reprezinte și să se încadreze perfect în spațiul care urmează amenajat.

Raporteaza
ID Companie: 158

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Societatea noastră este unul din cei mai de încredere parteneri în domeniul furnizării de materiale de construcţii. Suntem conştienţi de importanța acestora în activitatea clienţilor noştri şi, de aceea, avem grijă să vă oferim numai calitate la cele mai ridicate standarde. Dispunem de o experienţă vastă în domeniu, aspect care ne-a adus o serie de colaborări foarte avantajoase.

Vă invităm să aflaţi mai multe despre activitatea noastră şi despre oferta noastră de materiale de construcţii. Vă punem la dispoziţie consultanță specializată şi cataloage speciale, care să vă permită analizarea materialelor în detaliu, dar şi un sistem care să permită realizarea de comenzi rapide şi comode. Echipa noastră s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin profesionalism şi promptitudine, devenind partenerul dumneavoastră cel mai de încredere.Vă aşteptam să ne vizitaţi în magazinul show room din Str. Cuza Voda nr 46.

Raporteaza
ID Companie: 158

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Service auto PANEVADA un proiect demarat în anul 1998 început din dorința de dezvoltare și diversificarea domeniilor de activitate. In prezent service-ul dispune de autorizarea RAR pentru efectuare de ITP pentru mașini de până în 3.5 tone, servicii de vopsitorie, mecanică, tinichigerie, vulcanizare, electrice și diagnoză computerizată realizate la cele mai înalte standarde.

Dispunem de colaborări cu cei mai mari distribuitori de piese auto oferindu-vă cele mai mici prețuri. Decontare directa R.C.A. si CASCO având colaboratori la toate societățile de asigurare : EUROINS, ASTRA ,ASIROM, ARDAF, OMNIASIG, BCR , GENERALI, UNIQA, ALLIANTZ TIRIAC, GROUPAMA etc.

Executăm lucrări de:

- Mecanică Auto

- Vopsitorie Auto

- Tinichigerie Auto

- Diagnoză Auto

- Service Roți Auto

- Inspecții periodice ITP

- Vânzări piese auto.

La cele mai bune standarde de calitate.

Raporteaza
ID Companie: 158

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: