Caracteristici:

Detalii Companie:


Scoala De Soferi Titi Bas a luat nastere in anul 2012, fiind infiintata de catre Titi Basalic, administratorul scolii si instructor autorizat cu experienta din domeniu, asigurand scolii un grad de promovabilitate foarte ridicat. Desfasuram cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile Am, A2, A si B, bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi. Suntem constienti ca formula succesului este reprezentata pregatirea profesionala a elevilor scolii noastre.

Scoala noastra auto este localizata pe Aleea Nicolina, Numarul 28, Etajul 1, vis a vis de Gogoserie, fiind usor de gasit si de ajuns si cu mijloacele de transport in comun.

De asemenea, raportul calitate - pret oferit este printre cele mai bune de pe piata, existand posibilitatea de plata in rate a scolii, instructajul desfasurandu-se in functie de programul si disponibilitatea elevului. Ne ocupam in permanenta de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, adaptandu-ne la cele mai noi reglementari in domeniu si la cele mai noi metode de transmitere a cunostintelor aplicate in tarile europene. Daca vreti sa va convingeti singuri, va asteptam la sediul Scolii Auto Titi Bas sau nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam!

Instructorii Nostri

Instructorii Scolii Auto Titi Bas sunt instructori cu experienta vasta in domeniu, care pun accent pe interesul elevilor sai si care au pasiunea si rabdarea de a obtine ce e mai bun de la elevii sai.

Dedicati profesiei, ei reusesc de fiecare data sa fructifice mijloace de relationare cu toti elevii si au invatat sa inteleaga cum sa abordeze predarea astfel incat sa-i ajute pe cursanti sa-si depaseasca mai usor emotiile si sa-si dezvolte stilul propriu de a conduce.

Datorita stilului profesionist unic de abordare a meseriei, instructorilor de la Scoala Auto Titi Bas le-au trecut prin maini sute de elevi.

Raporteaza
ID Companie: 1608

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: