Caracteristici:

Detalii Companie:


Spalatorie & Cosmetica Auto Oferim clientiilor nostri servicii de calitate superioara acordand maxima atentie detaliilor pentru ca rezultatul final sa fie impecabil. De aceea, la Spalatorie Auto Fresh Iasi procesul de spalare exterioara se realizeaza in 4 etape: prespalare, spumare, clatire, uscare. Intregul proces de spalare exterioara cat si interioara fiind realizate cu ceea mai mare atentie de catre echipa noastra !

S.C. Albo Siti S.R.L. este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor. Cu o traditie de peste 19 ani, portofoliul de clienti acumulat pe parcursul anilor se mareste in fiecare zi. Ca dovada a increderii si aprecierii serviciilor noastre un numar mare clienti, consideranti "clientii casei" ne acorda incredere maxima aducand autoturismele la spalat si lasandu-le in grija noastra pe toata perioada procesului de cosmetizare/spalare nefiind nevoie sa piarda timp pretios din programul lor incarcat asteptand ca autoturismul sa fie gata. Ei stiu ca atunci cand autoturismul este curat si parfumat, vor fi sunati de catre conducerea spalatoriei.
Suntem atenti la cerintele clientilor si suntem deschisi sugestiilor pentru a pune la dispozitia dumneavoastra servicii ireprosabile!
Concurenta in domeniu este foarte mare, de aceea, singura diferenta dintre noi si restul este calitatea serviciilor pe care noi o oferim.
Va asteptam in fiecare zi intre orele 7:00 - 22:00, cu mare drag !

 

 

 

Raporteaza
ID Companie: 1609

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: