Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem o agentie de inchirieri auto / inchirieri masini de top cu peste 100.000 de Clienti Fericiti.

Agentia a fost fondata in 2006 cu urmatorul motto: "Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de condus". De atunci, serviciile de inchirieri auto / masini sunt oferite constant intr-un mod profesionist. Pana acum, am facut fericiti peste 100.000 clienti cu oferte de inchirieri auto / masini la preturi mici, in cele mai importante orase: Bucuresti, Otopeni, Iasi, Bacau, Suceava, Vaslui, Botosani, Piatra Neamt, Cluj-Napoca. Oferta noastra include masini de inchiriat de lux si masini de buget la preturi competitive.

Procesul de inchiriere este foarte rapid, aproape imediat daca toate informatiile necesare in contractul de inchiriere sunt furnizate inainte de a prelua autoturismul. 

Toate autoturismele oferite de noi spre inchiriere sunt intr-o stare foarte buna. Stim ca timpul si calatoria ta sunt importante si nu dorim ca un eveniment neplacut sa-ti strice planurile.

Toate autoturismele sunt asigurate si nu trebuie sa platiti nimic in plus pentru acest lucru. Singura asigurare suplimentara pe care o puteti face este asigurarea pasagerilor, asigurare ce poate fi achizitionata de la orice firma de asigurari.

Raporteaza
ID Companie: 1633

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: