Caracteristici:

Detalii Companie:


Una dintre cele mai vechi oaze de relaxare din Iași, Babylon Night Club a creat un stil unic de performanță,un amestec de avangardă artistic și senzualitate. De fiecare dată, odată trecut pragul clubului de noapte Babylon, poți celebra frumusețea și senzualitatea femeilor. Martor sexy perfecționat cu dansatoare frumoase combină coregrafia senzuală, afișează în lumina reflectoarelor cele mai lascive mișcări, toate pentru a portretiza personajul de sex feminin. 

Instruite în balet, toate dansatoarele sunt perfect integrate în coregrafia completă a piesei, pentru a crea un efect vizual uimitor. Și dacă nu v-am convins sa ne treceți pragul putem doar să vă spunem că fiecare seară este unică. 

Ritmul, spectacolul, atmosfera dar și farmecul dansatoarelor vor aduce arta mai aproape de fiecare dintre noi. Trebuie doar să încercam o dată apoi totul va veni de la sine. 

Clubul de noapte Babylon te așteaptă în fiecare zi de luni până sâmbătă, între orele 22:00-05:00, după căderea serii,în oaza de placere situată pe strada Anastasie Panu Nr. 1 (În spate la Hala Centrală) .Rezervarile se pot face la numarul de telefon: 0751 606 843

Raporteaza
ID Companie: 1640

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: