Caracteristici:

Detalii Companie:


Events by CaRo este o companie de organizări de evenimente fondată în Iași. Ideea înființării acestei firme a venit din partea Cătălinei și a Roxanei, pe când ambele se aflau într-o ședere în Statele Unite ale Americii și au intrat în contact cu o câțiva event-planneri locali.

Events by CaRo are la bază valori precum onestitatea, sinceritatea, integritatea și respectul. Suntem specializați și ne formăm continuu pentru ca evenimentele din viața voastră să fie unice și memorabile. Pentru noi povestea voastră reprezintă baza pentru tot ceea ce urmează să facem în crearea evenimentului perfect, iar comunicarea devine importantă pe tot parcursul colaborării. Asta înseamnă că vom aduce aproape de voi cele mai bune opțiuni în crearea evenimentelor, care să vă satisfacă așteptările și bineînțeles bugetul. De la evenimentele mici, la cele mari, noi pe toate le creem într-un mod memorabil, unic, bine planificate și realizate. Vom face imposibilul posibil pentru ca voi să fiți cu adevărat mulțumiți.

Organizarea unui eveniment remarcabil se reflectă în zâmbetele de mulțumire ale clienților, precum și prin aprecierile invitaților. După încheierea fiecărui eveniment pregătit cu pasiune, privirile încântate sunt de neprețuit. Pornind de la ideea că “Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci!”(Steve Jobs), am hotărât că pasiunea pentru organizări de evenimente trebuie să se transforme în ceva frumos și anume Events by CaRo.

Echipa noastră este nerăbdătoare să asculte poveștile voastre. Dacă voi visați ceva, noi cu drag vom crea, de aceea dacă doriți să aflați mai multe informații sunați sau trimiteți un e-mail.

Raporteaza
ID Companie: 1657

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: