Caracteristici:

Detalii Companie:


       Cauti sa te exprimi creativ? Sau cauti un alt mod de exprimare? Do Mi Dance iti da sansa sa te exprimi altfel, prin umbre si culoare, sa explorezi universul fascinant al artelor. Pentru tine. Clubul Do MI Dance iti ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi si indrumatori profesionisti.

       Initierea in tainele desenului, in magia amestecului culorilor, o calatorie in istoria artei, sunt doar unele din tentatiile care va vor atrage spre carbunele de desen si pensula.
Optiunile sunt numeroase si vor satisface dorintele fiecarui cursant.

 

           Canto muzica usoara

       Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante corect si astfel sa se lanseze in lumea muzicala. Fiecare cursant va stabili impreuna cu profesorul, numarul de ore de curs, zilele in care doreste sa faca cursurile, precum si nivelul la care vrea sa ajunga (nivel mediu- fara participare la concursuri si festivaluri sau nivel superior-cu participare la aceste evenimente). Cursantilor le sunt puse la dispozitie suporturi de curs si materiale didactice , in asa fel incat pe langa pregatirea facuta cu profesorii nostri, sa poata studia acasa individual.

           Cursuri de limbaj teatral

– imbunatatirea capacitatii de relationare si comunicare prin exercitii de atentie si spontaneitate;
– dezinhibarea timiditatii prin joc;
– controlul emotiilor si exprimarea lor cu ajutorul personajelor;
– exercitii de memorie;
– corectarea problemelor de dictie;
– expresivitate corporala;
– respiratie corecta si emisie vocala;
– abordarea textelor;
– abordarea personajelor

           Pictura si desen

      Abilitatea de a desena vine din foarte mult exercitiu si repetitie. Cand invatam sa desenam si suntem la inceput nu trebuie sa ne preocupe greselile, si nu trebuie sa optam intotdeauna pentru obtinerea unor desene finite. Acordam atentie si asistenta individuala fiecarui cursant. Ajutorul nostru nu consta doar in predarea desenului si picturii, daca aveti planuri de viitor in domeniul artei, va ajutam sa le puneti in practica.

           Iconografie

      In cadrul acestor cursuri veti invata pas cu pas sa pictati o icoana si veti afla despre marii pictorii ai lumii care si-au lasat amprenta asupra Credintei.

           Arta fotografica

      Cursul de Arta Fotografiei va ofera informatiile necesare pentru a transforma fotografia intr-o opera de arta si, mai mult decat atat, va invata cum s-o integrati in sfera preocuparilor dumneavoastra.

           Istoria artei

      Acest curs de istoria artei nu se vrea a fi o insiruire de opere si date istorice, ci mai degraba o prezentare realista a fenomenelor ce au avut loc in sfera artei de-a lungul vremii, determinate de evenimentele istorice ale umanitatii. Vom vorbi despre stiluri si personalitati marcante, si vom invata sa recunoastem si sa plasam in timp artistii si operele lor.

           Lectii pian

      Cursurile de pian ajuta la invatarea si dezvoltarea aptitudinilor muzicale de baza. Pianul ofera satisfactii imediate. Educatia muzicala si studierea pianului au numeroase efecte benefice asupra copiilor. Influentele ei pozitive pot fi observate de la cele mai mici varste.

           Lectii chitara

      Lectiile de chitara pe care le organizam se adreseaza celor care sunt la inceput de drum sau celor care deja au cunostitele de baza si vor sa se perfectioneze. De la prima lectie de chitara pana la primul cantec invatat, poate pana la primul concert sau cea dintai piesa pe care o vei scrie e un drum fascinant.

 

       Experienta, pasiunea, devotamentul, entuziasmul sunt principalele atuuri care ne recomanda. Avem o echipa tanara, dinamica, creativa, care va asteapta.

 

Mai multe detalii gasiti pe www.domidance.ro

Raporteaza
ID Companie: 166

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


       Intr-o atmosfera relaxanta atat cei mici, cat si cei mari vor uita cu siguranta de efortul ce-l presupune invatarea si exersarea pasilor de dans, partiturilor, tehnicilor de pictura sau desen. Nimic nu este fortat si fiecare etapa de studiu este conceputa tinand cont de aptitudinile fiecarui cursant si de stadiul in care se afla: incepator, intermediar sau avansat.

           Dans pentru copii

      Dansul este cea mai frumoasa metoda de educare, de pastrare si dezvoltare armonioasa a copilul tau. Cu ajutorul exercitiilor de coordonare si muzicalitate cei mici vor invata sa danseze si sa exprime emotii prin miscare.

           Dans pentru adulti

       In functie de vechimea participarii la cursuri dar si de abilitatile personale, cursantii se impart in grupuri de incepatori, intermediari si avansati. Incepand cu salsa, cha-cha, jive si vals vienez, veti invata, la nivelul intermediar, tango, merengue si vals lent pentru ca, primind calificativul de avansat sa aprofundati coregrafii mai complexe pentru fiecare stil de dans.

       Stilurile de dans pe care DOMI Dance le detine in portofoliu sunt extrem de diversificate si acopera gama dansurilor latino, de club, clasice si populare, acestea fiind: SAMBA, CHA-CHA-CHA, MERENGUE, VALS VIENEZ, VALS ENGLEZESC, TANGO, DANSURI POPULARE TRADITIONALE ROMANESTI- HORE, SARBE ( OLTENIA, MOLDOVA ), BRASOVEANCA, INVARTITA ARDELENEASCA.

                                    Va asteptam cu drag pentru o calatorie pasionanta in lumea muzicii si a dansului!

Raporteaza
ID Companie: 166

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: