Caracteristici:

Detalii Companie:


Aveţi un eveniment deosebit şi vreţi să-l transformaţi într-un miracol? Foarte bine, să începem această transformare chiar de la intrare, de la primul pas făcut într-un spaţiu ales deja, de aici fiecare amănunt contează, fiecare detaliu ales de dumneavoastră trebuie pus şi scos în evidenţă pentru a-şi aduce aportul la crearea unei petreceri unice şi inedite.

Magic Party vine în intâmpinarea cerinţelor dumneavoastră cu o gamă largă de posibilităţi de aranjare şi decorare a sălilor sau spaţiilor alese pentru petrecere, de orice gen ar fi aceasta, făcând din orice decor normal ceva inedit şi spectaculos. 

Miracolul se poate întâmpla dacă elementele de decor sunt realizate şi aranjate la cel mai înalt grad de perfecţiune.

Dacă veţi apela la serviciile noastre vă garantăm un ambient deosebit atât prin rafinament şi eleganţă cât şi prin împlinirea tuturor visurilor dumneavoastră legate de evenimentul sărbătorit.

Pentru noi nu contează forma evenimentului, pornind de la o petrecere pentru copii, o nuntă, o petrecere a burlacilor, un eveniment corporate, un cocktail, o petrecere privată sau doar aveţi nevoie de baloane, atificii, sau orice altceva pentru petrecerea dumneavoastră.  Magic Party îţi oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Vom încerca să vă îndeplinim toate dorinţele legate de aranjamente, decoruri, sau orice idee care poate fi pusă în practică penru a creea atmosfera perfectă. La acest lucru adăugăm un înalt grad de execuţie seriozitate şi confidenţialitate.

La Magic Party găsiţi tot ce aveţi nevoie:
- baloane;
- aranjamente florale;
- artificii;
- confetti;
- fotografi şi cameramani;
- invitaţii personalizate.  

Pentru evenimente de genul: 
- petreceri de familie (nunţi, botezuri, aniversări);
- acţiuni publicitare (târguri, expoziţii, lansări, inaugurări);
- petreceri organizate de firme;
- petreceri tematice (Revelion, Crăciun, Valentine's Day, Dragobete, Halloween, Thanksgiven Day)
- petreceri pentru copii, baluri ale bobocilor, reuniuni, baluri mascate, sărbători şcolare.

Produsele şi serviciile noastre sunt destinate atât clienţilor direcţi, cât şi agenţiilor care organizează evenimente.

Magic Party contribuie la realizarea ideilor dumneavoastră şi la decorarea petrecerii care să fie cât mai aproape de visurile dumneavoastră.

 

Raporteaza
ID Companie: 1660

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: