Caracteristici:

Detalii Companie:


Despre noi
Datorita sistemului cu arcuri - Impact Protection System, Kangoo Jumps ofera protectie impotriva lovirii. Rezultatul este o saritura care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de forta si de usurare a greutatii corporale.

Talpa ghetelor Kangoo Jumps este mai lată ca la pantofii traditionali, deci e sigura si stabila tot timpul. Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continuă a produsului.

Sportul Kangoo Jumps (sarituri de cangur, în traducere) a ajuns în România în urmă cu un an, adus de antrenoarea Kinga Sebestyen, absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică, iar ea a învăţat să practice acest sport în Ungaria, în urmă cu doi ani, si crede în beneficiile lui.

Kangoo Jumps este un nou tip de sport care promite să arda mult mai multe calorii decat aerobicul. Practicantii sustin ca este nu numai eficient, ci si foarte amuzant. Cei dornici sa aiba un corp frumos pot sa se mentina în forma cu ajutorul unor pantofi speciali care antrenează perfect musculatura. Ghetele Kangoo sunt fabricate pentru protectia impotriva lovirii.

Cu ghetele Kangoo Jumps pot fi combinate cu diverse tipuri de sport: jogging, alergare, plimbare, dans, exercitii efectuate acasa, antrenamente de atletism, recuperare dupa un accident.

In plus Kangoo Jumps ofera beneficii pe care alte tipuri de antrenament nu le pot oferi:

- protejeaza articulatiile reducand intensitatea impactului cu pana la 80%

- arde grasimile mai rapid

- lucreaza abdomenul si fesierii si reduce celulita

- imbunatateste echilibrul

- intareste sistemul cardiovascular

- creste motivatia, coordonarea, echilibrul si ajuta la combaterea depresiei

- asigura rezistenta coloanei vertebrale

- imbunatateste pozitia corpului.

- intareste sistemul cardiovascular.

- creste consumul oxigenului inspirat cu 12-18% (VO2 Max)
- creste densitatea oaselor si a musculaturii

- potrivit oricarei varste: de la 6 la 90 de ani
Kangoo este recomandat chiar în următoarele cazuri:

– leziuni sau dureri de spate;

– leziuni la nivelul taliei, genunchiului sau membrului inferior;

– reabilitare după o interventie chirurgicală;

– leziuni legate de sport;

– obezitate, exces de greutate;

– lipsa de activitate fizica;

– simptome legate de probleme cardiovasculare;

– probleme legate de pozitia corpului;

– osteoporoza, osteoartrita; lipsa de energie.

Programul Kangoo Power

Este un program motivant si exploziv conceput special pentru a solicita intregul corp, dezvoltand masa musculara si rezistenta. Fiecare saritura presupune mentinerea echilibrului provocandu-i chiar si pe cei in forma!

Miscarile de baza sunt foarte simple, dar complexitatea si intensitatea cresc pe masura ce se avanseaza. Folosirea ghetelor KJ sporeste efortul si in acelasi timp previne leziunile la nivelul articulatiilor. 

Cand faci o sedinta de aerobic impreuna cu ghetele Kangoo in picioare o sa arzi calorii chiar din primele minute. Exista si o pozitie de baza. Trebuie sa tii corpul astfel: picioarele departate (la acelasi nivel cu umerii), usor indoite, spatele drept si abdomenul strans, incordat. De mentionat ca ghetele nu lasa urme pe podea. Specialistii sustin ca sariturile cu aceste ghete speciale sunt excelente pentru cei care vor sa-si lucreze fesele, coapsele şi abdomenul.

Exista terapeuti care recomanda Kangoo Jumps pentru refacerea, corectarea sau prevenire anumitor probleme medicale precum operatiile la genunchi, artrita, etc. Mai mult, ghetele Kangoo nu le sunt straine nici astronautilor de la NASA. Ei le folosesc atunci cand se intorc din misiuni ca sa se acomodeze mai rapid cu mersul pe pamant.

Folosirea ghetelor Kangoo Jumps au ca rezultat niste sarituri, care ne provoaca o stare de euforie. Aceasta distractie ne motiveaza sa le folosim din ce in ce mai mult.

Raporteaza
ID Companie: 1678

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: