Caracteristici:

Detalii Companie:


    S.C. TRANS RAIL S.R.L. este cunoscuta ca fiind una dintre companiile de frunte in domeniul de activitate feroviar. Acest lucru se datoreaza experientei noastre vaste precum si datorita seriozitatii maxime pe care o arata catre partenerii sai, in serviciile prestate.

    Operam orice tip de manevra feroviara, atat pe linii industriale, cat si pe infrastructura publica a statiilor CFR. Oferim activitati de intretinere curenta a materialului rulant feroviar. Asiguram non stop asistenta tehnica de specialitate privind modul de incarcare si asigurare a marfurilor in vagoane speciale si de uz general.

    Societatea noastra dispune de logistica necesara (locomotive si vagoane) cat si de personal pregatit si autorizat in acest sens. De asemenea, avem o echipa omogena de specialisti in constructia, exploatarea si repararea materialului rulant.

    Detinem LICENTE PENTRU TRANSPORTUL DE MARFA, AUTORIZATIE DE OPERATOR MANEVRA si CERTIFICAT DE OPERARE eliberate de AUTORITATEA FEROVIARA ROMANA, in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Raporteaza
ID Companie: 168

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: