Caracteristici:

Detalii Companie:


In urma cu 3 ani de zile am hotarat sa oferim nemtenilor un loc in care pot servi produse savuroase dar si sanatoase, incepand de la pizza in stil italian pana la salate sau deserturi delicioase. Astfel a luat fiinta Pizza Matto Kepab.

Cu fiecare zi trecuta echipa Pizza Matto Kebap face tot posibilul sa isi imbunatateasca serviciile si in acelasi timp sa pastreze calitatea acestora, produse care i-au si consacrat pe piata pizzeriilor si fast food-urilor din Piatra Neamt.

Majoritatea materiilor prime cum ar fi chiflele, sosurile, etc. sunt preparate in bucataria Pizza Matto Kebap oferint astfel un standard de calitate ridicat.

Carnea folosita la produsele Pizza Matto Kebap este de cea mai buna calitate, fiind importata direct din Germania si avand in continutul ei doar carne de curcan si carne de vita, oferind astfel un gust aparte si lejeritate produselor.

Doar cu ingrediente naturale si pregatite cu pricepere chiflele de la Pizza Matto Kebap va asteapta aburinde numai bune de mancat.

Produsele care necesita prajire in baie de ulei, sunt rasfatate cu ulei de palmier de cea mai buna calitate, fapt care imbunatateste gustul produselor.

In ultimul timp echipa Pizza Matto Kebap a hotarat sa abordeze si domeniul de cattering, astfel oferind servicii de livrare la domiciliu pentru companii (banci, cladiri de birouri, etc.), dar in acelasi timp punand la dispozitie persoanelor presate de timp si sistemul de precomanda, acestea doar facand o comanda telefonica urmand sa ridice personal comanda din incinta Pizza Matto Kebap dupa doar cateva minute.

Bineinteles nici vara nu a reusit sa ii ia prin surprindere pe cei de la Pizza Matto Kebap, acestia dotand locatia cu o mini-terasa acoperita, oferind clientilor placerea de a savura o pizza sau un kebap sau o salata in aer liber inconjurati de culori vii si feriti de caldura, naucitoare uneori a soarelui.

Raporteaza
ID Companie: 1719

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: