Caracteristici:

Detalii Companie:


Centrul de Sănătate şi Frumuseţe D&B propune o nouă viziune asupra noţiunii de centru wellness, promovând noi tendinţe în ceea ce priveşte un stil de viaţă sănătos!

Pentru starea de bine a celor ce ne trec pragul și nu numai regăsim elementele de wellness ce întregesc (pe lângă latura medicală) imaginea conceptului D&B Medical Center & Wellness...

Grota de sare, unică în județ, a fost realizată pentru a trata diverse afecțiuni respiratorii și nu numai, într-un cadru intim și relaxant.

Tonusul muscular, confortul fizic, relaxarea şi buna dispoziţie sunt câștigate în sălile de fitness și cele de antrenamente de grup ... iar răsfățul, destinderea şi starea de bine sunt oferite cu multă pricepere şi mult drag în saloanele de masaj și remodelare corporală.

Latura medicală a Centrului D&B este reprezentată de Centrul Medical de Permanență care urmărește să asigure o parte a asistenței medicale de urgență, la orice oră din zi și din noapte, gratuit! 
De asemenea, baza de recuperare medicală vine în întâmpinarea pacienților cu probleme de acest gen. 
Nu în ultimul rând, la parterul clădirii regăsiţi Farmacia Dona ce deserveşte nevoile clienţilor, oferindu-le o gamă variată de produse farmaceutice și nu numai. 

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul, să descoperiți și să vă bucurați de serviciile și ofertele Centrului D&B!


Desăvârşeşte armonia stilului tău de viaţă!

Raporteaza
ID Companie: 1736

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: