Caracteristici:

Detalii Companie:


    Mobilier din lemn stratificat 

Tamplaria din lemn stratificat se potriveste oricarui stil architectural, putand fi realizata cu un finisaj variat. Lemnul ofera o serie de alte avantaje mai pragmatice, cum ar fi:

•    are un coeficient de calitate ridicat;
•    are un coeficient de dilatare mic;

Lemnul stratificat se obtine prin suprapunerea si lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obtinut prin debitarea radiala a lemnului, iar adezivul folosit este unul special, rezistent la apa. Rezultatul este o structura rigida si stabila, in care deformarile si modificarile de volum ale fiecarui strat sunt anihilate de catre celelalte straturi.

Comparativ cu lemnul masiv, lemnul stratificat ofera si alte avantaje: este uniform (fara noduri), nu se deformeaza, nu putrezeste, nu lucreaza in timp.

 

    Usi de interior

Usile interioare din lemn stratificat se realizeaza pe comanda in functie de preferintele clientilor. Usile interioare din lemn stratificat ofera un plus de eleganta si “caldura” locuintei dvs.

 

    Usi exterioare din lemn stratificat

Usile exterioare sunt realizate din lemn triplustratificat (rasinoase,meranti,eucalipt,etc), la care se adauga feroneria cu inchidere in mai multe puncte si finisajele ecologice pe baza de apa, proiectate pentru a rezista la radiatii UV si alti factori meteorologici. Usile exterioare de intrare din lemn stratificat  asigura un grad ridicat de siguranta si izolare termica si fonica. 

 

    Ferestre si Obloane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferestrele sunt realizate din europrofil triplustratificat (rasinoase, meranti, eucalipt etc.), cu finisaje pentru exterior rezistente la radiatii UV si intemperii. Ferestrele din lemn stratificat ofera un plus de caldura si estetica locuintei. Obloanele din lemn stratificat (molid. meranti, eucalipt,etc) pot fi realizate cu lamele verticale fixe sau lamele orizontale mobile, in functie de forma si dimensiunile ferestrelor. Ele sunt finisate cu baituri si lacuri pe baza de apa rezistente la actiunea UV. Obloanele din lemn ofera un plus de siguranta si intimitate, in acelasi timp protejand ferestrele dvs. de actiunea directa a intemperiilor.

 

   Scari interioare din lemn stratificat

Scarile interioare se realizeaza din lemn de esenta tare (stejar), pe baza de comanda, in functie de dimensiunile si formele solicitate de clienti. Acestea sunt formate din treapta sau treapta si contratreapta montate pe suport metalic sau pe scara turnata din beton. 

 

        Luni - Vineri 08:00 - 19:00

Raporteaza
ID Companie: 175

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: