Caracteristici:

Detalii Companie:


Din tot sufletul și cu tot dragul, acum ceva timp am deschis Sakura. Am căutat și ne-am inspirat din diferitele tradiții ale lumii. Am găsit un ceai mai deosebit, un ceai special care să ne ajute să scriem un început de poveste. Într-o dimineață de primăvară am descoperit ceaiul Matcha, apoi am adus aromele ceaiurilor din întreaga lume. De atunci iubim diminețile și aromele lor.

Încetul cu încetul, am învățat că un început de poveste se scrie și cu o cafea bună. Am gustat, am închis ochii și am încercat să înțelegem fiecare senzație pe care o poate produce un strop de cafea. Din plăcerea de a simți parfumul de cafea, gustul rafinat și ușor fructat, am adus o cafea 100% Arabica certificată de Alianța Rainforest. A fost dragoste la prima degustare și în fiecare zi o redescoperim și o apreciem din ce în ce mai mult.

Vă invităm să încercați toate aromele care ne-au fascinat pe noi, să vă bucurați și dumneavoastră de clipele de liniște și de relaxare din cafeneaua noastră și să scrieți povestea alături de noi.

Raporteaza
ID Companie: 1777

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: