Caracteristici:

Detalii Companie:


Misiunea noastra este de a oferi o alternativa sanatoasa celor ce cauta produse cosmetice naturiste, din dragoste pentru natura si respect pentru noi ! Rasfata-te ! Respecta-te ! Adopta un stil de ingrijire sanatos !

Enjoy your Marvel Jar ! Bucura-te de deliciile lumii cosmeticii naturiste !
Nouă ne place cuvântul..natural! Da...leagănul sănătăţii este natura, aşa ca hai sa ne întoarcem în sânul ei, în copilarie, cu linişte şi îndragostiţi de sanatate, unde am crescut simplu, sănătos şi frumos, unde mirosea a verde crud, a ploaie, a sarbatoare ! 
Ne place senzaţia de catifelare, hrănire în profunzile a pielii data de uleiurile din plante atent culese din natură....ne place sa ne simţim pielea cu adevărat curată şi uşoară, iar parul hranit în profunzime şi răsfăţat, să ne îmbătăm cu mirosul autentic de lavandă, iasomie, ylang-ylang ori scorţişoară !

Sapunurile naturale 100 % Marvel Jar au în compozitie uleiuri şi uleiuri esenţiale....şi ne vor trimite nu numai la mirosul din natura autentic, dar si la aromaterapie. Da.. uleiurile esentiale extrase din plante au valoare terapeutica, şi fac din acestea adevarate tratamente naturiste cu efecte deloc de neglijat.
Iar săpunul natural poate înlocui o grămadă de alte produse, cum ar fi: şampon , balsam, lapte de corp, cremă de maini, cremă anticelulitică, tratamente pentru păr, tratamente antiacneice, antiageing, etc. 

Apreciezi produsele făcute manual? Si aici gândeşte-te la cozonacul făcut în cuptor la bunici, nu la cel din comerţ! Ori roşiile de la tine din gradină faţă de cele hrănite cu perfuzii în sere ultrasofisticate....la mărul din livadă nu cel cerat şi perfect rotund de pe raft. Şi aşa mai departe. Nouă ne dă un plus de siguranţă şi de incredere să ştim că un produs pe care îl folosim este făcut de mâna cuiva, cu grijă, pasiune şi suflet, în locul unei maşini programate să facă asta, fiecare produs rezultat fiind unic.

Puterea industriilor de marketing este de necrezut. Da...milioane și milioane de oameni cad pradă sloganurilor atragatoare, pline de mesaje ascunse, imagini ce îţi fură privirea, și cuvinte pe care vrei sa le auzi. Si daca apare la tv un produs cosmetic, şi e primul pe raft în magazin, e cel mai bun pentru corpul tau? Daca noi nu am crede în ele, nu ar exista. 

Știaţi că termenul de "săpun" este puternic reglementat? Da, companiile de cosmetice nu au voie să folosească termenul de „săpun”, exceptând săpunurile handmade naturale, soap bar-urile. Şi atunci sunt ingenios etichetate, pentru a-ţi distrage atenţia de la faptul că sunt de fapt detergenţi...din grăsimi animale multe dintre ele: întâlnim termeni frumos îmbrăcaţi, ca „sapun de înfrumusetare”, "săpun de curățare a pielii uscate" sau "săpun anti-ageing" etc. 
Aţi auzit bine, grasimi animale! V-aţi gândit vreodată că sapunul din comerţ cu care tocmai v-aţi spălat, e făcut din grasimea unui animal? Şi dacă sunteţi un iubitor de animale, atunci faptul că săpunul dumneavoastră este făcut din grasime de vacă, oaie sau chiar câine vă încântă ? 
Faceţi un TEST! Verificaţi eticheta produselor cosmetice de acasă! Veţi observa o mulţime de substanţe nocive : FTALAŢII (substanţe folosite la producerea materialelor plastice, incluse şi în produse precum lacul de unghii, spray-urile fixative pentru păr, deodorante, loţiuni de corp, etc), SULFAŢII ( sunt agenţi emulsificatori ce produc spumă în contact cu apa, substanţe folosite la fabricarea pastelor de dinţi, gelurilor de dus, şampoanelor, etc ce pot provoca eczeme, dermatite şi iritaţii ), PARABENII (utilizaţi pentru conservarea cosmeticelor, împiedicând degradarea lor înainte de termen. Îi găsim în gelurile pentru păr, creme, fonduri de ten, mascara, măstile faciale, deodorante, loţiuni de corp şi lista poate continua. Pot produce iritaţii la nivelul pielii sau dereglări hormonale ) sau AMINELE ( cu funcţia de conservare, aminele sunt substanţe emulsificatoare, spumante şi sunt adăugate în produsele de îngrijire a pielii datorită proprietăţilor de reglare a pH-ului, cu efecte cancerigene, ce produc iritaţii şi dereglări hormonale.) Iar lista continuă...
Trăim nişte vremuri în care atât noi, cât şi copii noştri sunt în pericolul ”substanțelor chimice” din care consistă produsele cosmetice din comerț pe care le utilizăm zilnic.

Şi tot pe eticheta produsului cosmetic din comerţ vei gasi termenul de „parfum”, reprezintând un amestec complex de zeci de produse chimice. Chiar și produsele comercializate ca " fara parfum " pot conține de fapt parfum , împreună cu un agent de mascare care împiedică creierul de a -l simţi. Din miile de produse chimice utilizate în parfumuri, cele mai multe nu au fost testate pentru toxicitate (singur sau în combinație) . Multe dintre aceste ingrediente nelistate sunt iritante și poate declanșa alergii, migrene, și simptome de astm. Stiai ca 95 % din produse chimice utilizate în arome sunt compuși sintetici derivați din petrol, cum ar fi derivați de benzen, aldehide și multe alte toxine cunoscute care pot avea cancer, malformații congenitale, tulburări ale sistemului nervos central și reacții alergice? Concluzia...
Data viitoare când vei alege produsul cosmetic scump, fancy, ce se anunta miraculos, opreste-te pentru o clipă și gandeste-te ce pui pe cel mai mare organ din corpul tău, si ce efecte are, atât intern cât și extern. Merită?

Aducem un nou concept de produse cosmetice naturale handmade, realizate 100 % fara intaritori sintetici, parabeni, ticlosan ,coloranti artificiali, produse chimice de sinteza etc, din ingrediente de inalta calitate, cele mai multe dintre acestea avand certificari organice !

Enjoy your Marvel Jar ! Cosmetice 100 % naturale, create cu drag, grija si pasiune, procesul de realizare fiind handmade (fiecare produs rezultat este unic) !

Raporteaza
ID Companie: 1796

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: