Caracteristici:

Detalii Companie:


Hanu Ancutei este locul de poveste unde regasiti bucataria traditionala moldoveneasca autentica,  in care se pune mult accentul pe mancare organica direct din ferme  cu un gust inegalabil.
 
Restaurantul hanului are o capacitate de 500 locuri dintre care 150 la parter si 150 locuri la etaj, 2 terase de cate 100 locuri si va intampina cu un design traditional romanesc authentic, cu ospatari imbracati cu vesminte populare din Moldova si cu lautari cantand la instrumente.
 
Aici ii placea marelui scriitor si povestitor Mihail Sadoveanu sa manace si inspirat de farmelui locului a scris si celebra carte Hanu Ancutei,  in care sunt clar redate obiceiurile si traditiile acestor meleaguri.
 
Obiectivul nostru este de a oferi un raport calitate pret correct, costul mediu de persoana fiind de aproximativ 50 lei.
 
Hanu Ancutei dispune de asemenea de servicii de cazare - 28 de locuri. Camerele reprezinta o imbinare perfecta intre farmecul mobilierului traditional romanesc  si confortul  dat de dotarile moderne, specifice unui standard ridicat de calitate.
 
De asemenea, puteti cumpara pentru acasa din Camara Ancutei dulceturi, serbeturi, zacusca, pastramuri preparate in casa, placinte, cozonaci,  turte, colaci si multe alte bunatati cum numai la noi veti gasi.

Raporteaza
ID Companie: 180

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: