Caracteristici:

Detalii Companie:


Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varsta, sugari, copii, adulti, varstnici, si in functie de tipul afectiunii: ortopedice (cifoze, scolioze, lordoze, entorse, fracturi), reumatologice (hernie de disc, spondiloza cervicala, gonartroza), neurologice (pareza, paralizie), endocrino-metabolice (obezitate), genetice (sindrom Down) etc., efectuate cu regularitate ofera un confort psihic si fizic avand un efect profilactic si terapeutic asupra organismului.

Nu se lucreaza sedinte de grup, fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate (kinetoterapeut) in timpul programului de kinetoterapie.

Kinetoterapia nu se adreseaza numai celor ce au anumite dureri sau probleme ci se adreseaza si persoanelor dornice de relaxare. dornice de a se simti bine fizic si psihic, oferindu-le cele mai multe tipuri de masaj, de la masaj somatic (de relaxare), masaj terapeutic, masaj transversal profund, masaj antistres cat si drenaj limfatic.

Cabinetul nostru de kinetoterapie din Suceava ofera ca si noutate, o forma noua de terapie in combaterea stresului, masajul antistres, diferit de celelalte forme de masaj clasic  prin tehnici, metode si efectele specifice acestui tip de masaj.

in cazul in care tipul sau gradul afectiunii nu va ofera posibilitatea de deplasare, personalul cabinetului nostru se poate deplasa si la domiciliul pacientului pentru evaluare, consiliere sau programe kinetoterapeutice  in functie de fiecare caz in parte.

Cabinet Kinetoterapie Suceava

Raporteaza
ID Companie: 1820

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: