Caracteristici:

Detalii Companie:


Agentia de turism tour-operatoare Travel 4 You există pe piaţa românească de aproximativ 6 ani fiind înfiinţată în anul 2006. În acest timp, am învaţat, în primul rând , să ne ascultăm cleinţii, să întelegem ce îşi doresc şi care le sunt obiectivele şi astfel să creştem împreună cu ei. Iar acesta este un proces continu. Rezultatul este că în tot acest timp ne-am diversificat activitatea, devenind o echipă experimentată în domeniul turismului şi organizări de evenimente, o agenţie de turism cu adevărt full-services.
Clienţii au devenit partenerii noştri şi ne-au răsplătit prin încredera şi fidelitatea lor, prin colaborările pe termen lung, iar industria de profil ne-a acordat numeroase premii.

Apelând la echipa noastră obţineţi:
-cele mai convenabile tarife;
-economie de timp
-atingerea rezultatului scontat
-servicii turistice de calitate.

Noi vă putem pregăti călătoria în cele mai mici amănunte de la obţinerea documentelor necesare pentru călătorie până la organizarea de întâlniri de afaceri. Pe lângă transport şi cazare suntem în măsură să vă oferim informaţii utile despre destinaţiile turistice care vă interesează şi să vă obţinem tarife avantajoase la hotelurile din portofoliul agenţiei şi nu numai. Vă acordăm consultanţă turistică astfel încât odată ajuşi la destinaţie să vă puteţi bucura şi relaxa având toate informaţiile necesare pentru un concediu de neuitat. Vă putem rezerva bilete de intrare la obiectivele turistice importante, la spectacole şi restaurante celebre din peste 150 de ţări sau recomandăm un ghid care să vă îndrume spre zonele de interes local.
Echipa tânără şi dinamică a agenţiei Tavel 4 You va prelua organizarea vacanţei sau deplasării dumneavostră, rezultatul fiind un pachet flexibil, personalizat vacanţelor de călătorie.

Exigenţa de care a dat dovadă această echipa tânără a culminat în acest an, 2011 prin încheierea unui parteneriat cu Happy Tour, parteneriat care ne oferă posibilitatea ca în acest momet să oferim clienţilor noştri cele mai bune tarife, de pe piaţa turistica Ieseana, la bilete de avion atât pentru cursele low-cost cât şi pentru cursele de liniile , să oferim cele mai bune tarife la cazare în peste 150 de ţări din întreaga lume şi asta nu e tot....

Pentru a vă convinge singuri de seriozitatea şi profesionalismul echipei Travel 4 You vă asteptam la sediul agenţie noastre din Piaţa Unirii nr 6, vizavi de Hotel Unirea.

Raporteaza
ID Companie: 1836

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: