Caracteristici:

Detalii Companie:


Salon TABOO vă oferă servicii de înaltă calitate la un preț corect și rezonabil. Grija față de clienți va fi mereu preocuparea noastră principală, drept pentru care folosim materiale și produse de calitate în toate sectiunile salonului, ustensile și aparatură moderne, asigurând mereu un grad de înaltă igienă într-un ambient plăcut și modern, pentru ca momentele petrecute pentru înfrumusețarea dumneavoastră sa fie într-adevar o desfătare pentru trup și un răsfaăț pentru sufletul dumneavoastră!

 

Suntem un salon profesional cu tehnologii de ultimă generație în îngrijirea corpului și a frumuseții. Am ales să venim pe piață cu un sistem de epilare și de îngrijire corporală total inovator pentru orașul nostru, mai exact cu ajutorul aparatului Elite de la ROWE realizăm epilarea definitivă cu IPL și tratamentele faciale. Oferim servicii de înaltă calitate la prețuri extrem de rezonabile.

Oferim servicii de:
- Tuns și coafat bărbați și femei;
- manichiură;
- pedichiură;
- extensii de unghii cu gel;
- epilare definitivă cu IPL;
- tratamente faciale și corporale;
- masaj de relaxare;
- reflexoterapie;
- electrostimulare;
- bronzare organică.

Menționăm că lucrăm cu produse de cea mai bună calitate: Orly; OPI; Keune; Dr. Tempt; PARISAX Professional; La Cremerie; Jeunesse Global.
Vă așteptăm cu mare drag!

Raporteaza
ID Companie: 1845

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: