Caracteristici:

Detalii Companie:


SC BRILIANT SRL a fost infiintata avand ca scop introducerea pe piata a unor produse de inalta calitate pentru statiile de distributie carburanti. De la infiintare, valorile de baza ale societatii sunt:

  •      mobilitate,
  •      europenism,
  •      orientare catre client

 

 

 

...toate acestea constituind baza obiectivului propus, acela de a furniza cele mai bune servicii.

BRILIANT SRL a fost construita cu personalitate si viziune, reflectand in mod firesc spiritul oamenilor care s-au aflat la temelia sa. Succesul si forta afacerilor noastre sunt generate, in primul, rand de fiecare dintre noi si de cei cu care lucrăm. Puteți beneficia și de o cafea savuroasă pentru drum, la cele mai mici prețuri. Astfel, Peco BRILIANT, oriunde îl întâlniți, nu este doar o stație peco, ci o adevărată stație de energie pentru clienții săi.

SC BRILIANT SRL are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate și activează din anul 2004 fără întrerupere, până în prezent. Ne remarcăm printr-o flexibilitate crescută în ceea ce privește relațiile cu clienții nostrii, prin seriozitate, profesionalism și continuitate în activitatea desfășurată.

Credem într-o creștere stabilă și constantă și suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și față de societate.

Raporteaza
ID Companie: 185

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: