Caracteristici:

Detalii Companie:


Make-up artist-ul Laura Buțurcă își împărtășește talentul în tehnica acuarelei, creionului, eyeliner gel din anul 2012, când a fost inaugurata scoala care îi poartă amprenta. Aici (în Iași), dar și la sediul său din Chișinău, Laura învață femeile pasionate de arta machiajului cum să rămână frumoase iar pe altele ce inseamna sa fii un makeup artist profesionist.

Scoala organizează cursuri de automachiaj, de machiaj profesional, sesiuni demonstrative, procedee de aplicare a genelor false sau de stilizare și remodelare a sprâncenelor. 
Tehnicile abordate sunt tehnica creionului, acuarelei, eyeliner gel si combinatii de texturi.
Cursurile scolii sunt avizate national si international de Ministerul Muncii si Invatamantului.

Trăsăturile definesc chipuri și descriu atitudini, nu încetăm să le îndrăgim.

Fie ca doresti doar consultanta , schimbare de look sau un anume serviciu suntem pregatiti pentru provocari, lucram in echipa.

In studioul The Mirror poti avea parul, unghiile si machiajul impecabile in timpul cel mai scurt pentru ca tu sa ajungi cat mai repede la eveniment .

Studioul The Mirror organizeaza cursuri de automachiaj, initiere in machiaj, specializare/perfectionare machiaj , sesiuni foto , procedee de aplicare a genelor false sau de stilizare si remodelare a sprancenelor .

In plus, intelegem ca este uneori dificil sa ajungi la noi asa incat vom cauta sa ajungem noi la tine. Acest lucru va fi posibil doar daca exista disponibilitate,in anumite conditii și cu programare in avans de cel putin 6 saptamani. Pentru detalii ne poti contacta.

Pentru serviciile de machiaj/coafura de mireasa se recomanda programari cu 6-12 luni inainte de fericitul eveniment. Chiar daca ai intrat deja pe ultima suta de metri, verifica totusi disponibilitatea stilistilor nostri contactand receptia. In cazul programarilor multiple exista posibilitatea ca un avans sa fie necesar pentru confirmarea programarilor.

 

Raporteaza
ID Companie: 1857

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: