Caracteristici:

Detalii Companie:


Aici este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, prânzul e gustos și serile relaxate. La noi te simți ca la un prieten drag acasă.

Bucătăria e deschisă, poți să vezi cum îți gătim felurile preferate, grădina e un refugiu ferit de agitația orașului, iar în bar poți foarte ușor să pierzi noțiunea timpului.

La mansardă am creat un spațiu de exprimare pentru artiști și creativi. Cu mult drag și dedicare pentru voi.

Bucătăria e deschisă, așa că poți vedea oricând cum gătim. Ne jucăm cu ingrediente proaspete cât e ziua de lungă - la brunch, la prânz, la cină. Iar de mic-dejun te poți bucura la ce oră vrei tu. Meniul de prânz, de luni până vineri, se schimbă în fiecare săptămână, iar la cină folosim ingrediente în funcție de sezon. Când vrei să uiți de emailuri și deadlineuri, te așteptăm cu un pahar de vin bun, o bere rece sau un cocktail făcut așa cum îți place.

Am gândit mansarda ca pe un spațiu de exprimare pentru artiști și creativi. Aici găzduim expoziții, evenimente, întâlniri și petreceri vesele.

Ascunsă de agitația orașului, grădina noastră te așteaptă să te bucuri de vară, cu un smoothie delicios sau o limonadă răcoritoare, alături de prieteni dragi.

Raporteaza
ID Companie: 1866

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: