Caracteristici:

Detalii Companie:


Prezenti de aproape 7 ani pe piata , am cautat de-a lungul timpului sa perfectionam relatia noastra cu clientii safisfacand toate gusturile acestora. Am inceput activitatea noastra prin deschiderea unui bar sub denumirea Indie Club, bar/club care s-a facut notabil de a lungul timpului. Locatia noastra s-a facut remarcata pe piata prin vinuri de calitate, cocktailuri racoritoare, specialitati de cafea, fresh-uri, printr-un meniu atent creeat pentru a satisface orice pretentie dar si cu muzica de buna calitate.

Ne-am etichetat ca si Brand prin bauturi alese si prin servire de inalta calitate.

Prin solicitarea clientilor si mai ales din dorinta de dezvoltare am evoluat prin deschiderea unei bucatarii proprie dar si prin rebrandu-ire din bar/club in restaurant bistro.

In prezent prin gama variata de bauturi alese venim in intampinarea clientilor si cu un meniu de mancare diversificat, mancaruri foarte bine alese , preparate de bucatari foarte bine pregatiti. Ne facem remarcati atat prin gama variata de bauturi dar si printr-un meniu de mancare foarte bine pregatit si structurat. Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de persoane si este compus din parter unde se regasete partea de restaurant, bar, zona VIP si subsol cu partea de cafeanea/restaurant.

De asemenea pe langa interiorul foarte bine organizat , renovat recent cu scopul de a creea o atmosfera ambientala si calda pentru clientii nostrii beneficiem si de o terasa cu o capacitate de 100 de persoane, o adevarata oza de verdeata cu flori si palmieri .

Raporteaza
ID Companie: 1878

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: