Caracteristici:

Detalii Companie:


Ca urmare a celor 10 ani de experienta in domeniul evenimentelor, consideram ca am ajuns la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste organizarea evenimentelor din viata Dumneavoastra. Din cele peste 1000 de evenimente organizate am invatat sa acordam o importanta deosebita fiecarui amanunt, pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati de cele mai frumoase evenimente. Noi dovedim de fiecare data ca suntem Profesionistii Evenimentelor !

Raporteaza
ID Companie: 1880

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Acapulco Events Restaurant & Garden este asezat pe malul lacului Pantelimon si va pune la dispozitie saloane stilate, o terasa in aer liber cu loc de joaca, un ponton, cat si o zona dedicata special nefumatorilor.
Meniul pe care restaurant Acapulco vi-l propune, include preparate italienesti si preparate romanesti la preturi mai mult decat accesibile. Echipa restaurantului va intampina cu profesionalism pentru a va servi asa cum se cuvine, tratandu-va cu respectul pe care il meritati!

Acapulco Events Restaurant & Garden este un loc primitor si poate raspunde oricaror exigente in materie de evenimente speciale, fiind potrivit pentru petreceri de familie si pentru petreceri de firma: nunti, botezuri, aniversari, mese festive, petreceri corporate, petreceri pentru copii, seminarii. Evenimentele se pot desfasura in saloane, dar si in aer liber in sezonul potrivit.

Bucatarii profesionisti vor face fata oricarei provocari, oferindu-va un meniu croit perfect pe tipul de eveniment. Pregatirile pentru ziua speciala nu trebuie sa va ingrijoreze. Lasati organizarea evenimentului in seama profesionistilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti data si sa va relaxati.

Raporteaza
ID Companie: 1880

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: