Caracteristici:

Detalii Companie:


Vă invităm la noul restaurant el Pato, 
mereu dedicat bunului vostru gust pentru preparatele cu rață


Avem plăcerea să vă avem oaspeți la noul restaurant el Pato de la Grădina Icoanei. Cu un design nou, fostul restaurant Chez Marie Icoanei și-a schimbat numele dar a păstrat aceleași standarde ale calității și aceeași echipă, gata oricând să vă întâmpine cu cea mai mare dedicație. 

Veți regăsi meniul pe care îl bine cunoașteți, dar care cuprinde noi preparate speciale, într-un registru nou al artei culinare. Și pentru că preparatele cu rață se află în topul preferințelor voastre, am ales să ne schimbăm numele în el Pato și să vă surprindem cu un meniu care pune în valoare și mai mult preparatul vostru preferat. 

elPato - rața din noul meniu, reprezentată și în logo - este promisiunea noastră că restaurantul se va ridica mereu la înălțimea așteptărilor voastre. 

La 8 ani de la deschiderea acestui restaurant, ne dorim să vă oferim în continuare servicii de cea mai bună calitate și preparate pline de savoare, prin semnătura elPato. 

Prin noul concept de restaurant ne propunem să vă surprindem plăcut, la gradul superlativ, de fiecare dată când ne treceți pragul. 

Vă mulțumim vouă că ne-ați ales, îndeosebi pentru preparatele cu rață pe care le îndrăgiți la fel de mult ca noi. 

Vă invităm să continuăm împreună, cu aceeași pasiune pentru bunul gust și pentru bucuria de a fi.

V-am pregătit o mulțime de surprize în acest sezon. 

Ne bucurăm să vă avem alături și vă invităm să le descoperiți!

Raporteaza
ID Companie: 1884

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: